SERVICII

În Salonului Nostru Oferim

Prima ta vizită începe cu o analiză
avansată a pielii
Terapia de inducție
a colagenului
Soluție rapidă care oferă
o exfoliere blândă
Fiecare tratament va începe
cu o dermoanaliză

DESPRE NOI

Dermo Beauty

Dermo Beauty este un vis devenit realitate. Ne-am dorit să avem cele mai performante și sănătoase soluții pentru persoanele care ajung la noi și doresc să aibă cu adevărat grijă de propria piele.

Folosind bazele Corneoterapiei (Știința pielii sănătoase) vă putem ajuta să vă îmbunătățiți starea pielii, valorificând propriul sistem imunitar al corpului și potențialul de vindecare, tratând astfel, atât simptomele, cât și cauzele oricarui tip de problemă a pielii.

În cadrul salonului nostru putem realiza tratamente pentru acnee, cicatrici acneice, vergeturi, hiperpigmentare, pori dilatați, riduri, rozacee, dermatite sau alte afecțiuni ale pielii.

TESTIMONIALS

Ce Spun Clientii Nostrii

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie profesionalismul si dedicarea de care Ana dă dovadăde fiecare dată când trec pragul salonului. De la produsele folosite și până la decorul salonului totul este fabulos. Sincere felicitări și să stii că apreciez foarte mult munca ta!

Laura Blaga
Laura Blaga

Sunt extrem de multumită de acest salon,sunt clientă fidelă de ani buni având în vedere seriozitatea și profesionalismul Anei, care se remarcă mai ales prin modul de stilizare a sprancenelor, mereu naturale și frumos îngrijite. Salonul îți oferă acea stare de bine datorită atmosferei relaxante , iar personalul este întotdeauna amabil. Recomand cu toată încrederea acest salon!

Iulia Roșca
Iulia Roșca

Vreau să îți multumesc pentru un sentiment pe care nu l-am trăit înainte să vin la tine. Mândria de a avea un ten frumos și mai ales timpul economisit in fiecare dimineață de a nu mai ascunde imperfecțiunile. Mulțumesc!

Stefania Joldea
Stefania Joldea